Bubblica’s zeepbellen straattheater brengt YAY! kinderfestival tot leven!

Bubblica brengt je fantasie op hol door een tijdloos en theatraal zeepbellen spectakel! Tijdens het yay! Kinderfestival zal Bubblica twee bijzondere shows weggeven + een workshop voor kinderen vanaf 4 waarbij je bellen kunt maken zo groot als jezelf!

 Tijd krijgt een ander perspectief, ruimte wordt op speelse wijze bespeeld, even lijkt de wereld alleen maar te bestaan uit de ongrijpbare schoonheid van de zeepbellen.

 Diverse shows en workshops | 4-10 jaar | reserveer voor de workshop HIER

 

 Het verhaal achter het straattheater

In een ver, ver zonnestelsel, bevindt zich een planeet gehuld in een zeepbel. De bewoners van deze planeet, van het ras Creatura Bubblicea, hebben hun gehele leven de taak deze zeepbel in stand te houden.

    Als deze bel kapot zou gaan, zou leven op deze planeet onmogelijk zijn.

In de afgelopen eeuwen is een van de basisgrondstoffen van het sop schaars geworden. Een aantal van de Bubblicei werden door de belangrijksten van hun planeet op expeditie gestuurd. Op zoek naar een specifiek materiaal om hun atmosfeer mee te beschermen. Decennium na decennium, lichtjaar na lichtjaar, reisden zij. Iedere planeet die zij tegenkwamen deden zij aan. Over de tijd verbeterden zij hun techniek, en reisden vaak af terug naar huis om hun ontdekkingen te demonstreren. Maar keer op keer moesten zij verder op zoek.
Het onderzoeksteam van Bubblica hoopt hier op aarde een doorbraak te maken. Zouden zij vinden wat zij zoeken?

De twee spelers brengen met hun mobiele voertuig een performance van ongeveer 30 minuten, wat met een muziekstuk een op zich staande voorstelling is.
 

MEER INFO + FOTO’s : http://www.bubblica.eu/